En julhälsning från mig

Hej på dig!

Kanske har du fullt upp med julstöket i detta nu, eller så sitter du bänkad framför Kalle och hans vänner. Tomten kanske har besökt er redan eller så sitter ni och väntar på honom? Men jag vill ändå störa dig med dessa rader och önska dig en riktigt god jul! Hoppas du haft en skön julafton hittills och att du får fira den med människor som du bryr dig om. Nu vet jag att det tyvärr inte är fallet för alla människor. En julhelg kan bestå av längtan och saknad också. Efter någon du  mist eller någon som du av någon annan anledning inte kan vara med idag. Jag skänker dig som befinner dig i den situationen en extra varm tanke.

bild (7)

Fotot är taget vi Pilkrog i Eskilstuna då jag var och åt julmat med partidistriktets personal i torsdags. Det blev ingen vit jul i år, jämför man med förra årets foto så var julbocken nästan täckt av snö då.

00Julhälsning121221

Jag ska försöka att ladda mina batterier under min ledighet. Jag hoppas få tid till att läsa några bra böcker, men främst ska jag umgås med nära och kära. Nästa år, Supervalåret 2014, är almanackan nästan redan fulltecknad och det kommer att bli en intensiv tillvaro. Samtidigt ser jag med tillförsikt fram emot valrörelsen. Jag hoppas att vi socialdemokrater kommer att fortsätta attrahera er väljare och min förhoppning är att vi ska kunna öka ytterligare ett par procentenheter. Men jag måste också säga att man bör vara nöjd då var tredje väljare föredrar ”mitt” parti enligt mätningarna. Det är inte dåligt då det finns åtta partier att välja bland. Det är ett mycket bra utgångsläge att börja en valrörelse i. Jag hoppas att ni väljare föredrar vårt parti som vill lite mer med Sverige. Jag hoppas på en valseger så vi kan utveckla välfärden, skapa fler jobb och förbättra vår skola. Satsningar på vård och infrastruktur är också viktiga frågor där jag anser att vi har bäst politik. Min förhoppning är att vi också blir ännu bättre på bostadspolitiken, där finns det fortfarane en hel del att göra.

Så från mig till dig, ha en riktigt god jul!

/Hans

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s