Valspurt

bild (3)

EU-valrörelsen är i full gång. Precis som andra partimedlemmar går jag trappor upp och ner för att nå samtalsmålet inför valet på söndag. Det återstår 4000 samtal i Sörmland, vi är 3200 medlemmar i länet, vilket innebär ett drygt samtal var så är det klart. En som gjorde sitt idag var Stefan Löfven som tillsammans med Marita Ulvskog besökte Eskilstuna. Där hade de ett mycket bra möte med byggjobbare på Tunafors fabriker i Eskilstuna. Stefan går verkligen hem på den typen av arbetsplatser så jag tror att vi genom mötet fick några fler att gå och rösta och andra att överväga sitt val av parti. Ordning och reda på arbetsmarknaden går nog hem på ett bygge med en del lettisk arbetskraft!

bild (4)

Därefter var Marita och Stefan och mötte elever på S:t Eskils gymnasium. Stämningen kändes bra och jag funderar på om det inte blåser en vänstervind bland ungdomen.

bild

Nu gäller det att få människor att gå och rösta. Då kan vi göra EU-valet till en socialdemokratisk framgång – inte bara i Sörmland och Sverige – utan i hela Europa!

På lördag går Springpridetåget i Eskilstuna och jag hoppas att många socialdemokrater ställer upp och går i paraden så att vi slipper skämmas för partiet dagen före valet. Slut upp för alla människors lika värde tillsammans med bland andra Mona Sahlin, Anna Hedh och mig.

/Hans

Här är tre av våra EU-valfilmer:

http://www.youtube.com/watch?v=ZOhiCDtiugs&list=UUFR62TKgCgN8m11xYtdBM-g

http://www.youtube.com/watch?v=fV89c14NWYY&list=UUFR62TKgCgN8m11xYtdBM-g

http://www.youtube.com/watch?v=0UfcHZ78HUI&list=UUFR62TKgCgN8m11xYtdBM-g

Via den här sidan kan du hitta info om Springpride i Eskilstuna i helgen:

http://eskilstuna.nu/springpride

bild (2)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s