Mitt tack till er

Jag vill tacka alla ni som slitit i valrörelsen. Vi har gjort ett bra jobb med en kraft och en glädje som varit fantastisk. Vi ska känna stolthet över det. Den här kraften behöver vi för fortsatt kamp mot mörkrets krafter.

180328

Vi socialdemokrater i Sörmland har fört fler än 45000 samtal med väljare. Det är en imponerande siffra. Otroligt många Sörmlandsdörrar har knackats, det har varit torgmöten, rosutdelningar, kaffe till pendlare i ottan och väldigt många inlägg på sociala medier. Ni är många som nästan lagt varenda ledig sekund på valrörelsen – ni är otroliga och förtjänar ett stort fång rosor allesammans.

Tillsammans såg vi till att vi spurtade rejält på slutet. Självklart hade jag velat få ännu större väljarstöd, men med facit i hand är jag både nöjd och tacksam. Tack alla ni som gett socialdemokraterna ert förtroende. Socialdemokraterna är fortsatt Sveriges största parti! Vilka som får regeringsmakten vet vi dock inte ännu. Det är två veckor kvar tills riksdagen öppnar. Vi får se om det blir ett blocköverskridande samarbete?

Jag vill också tacka de politiska motståndare som också stått upp för demokratin. Vi har hjälpt varandra med att resa valaffischer och bjudit varandra på fika för att orka. Där finns ett hopp om att anständigheten kan vinna.

Idag är det 15 år sedan Anna Lindh mördades. Anna var vår utrikesminister. Hon fattas oss – men hennes idéer och värderingar lever vidare. Anna Lindh var en fantastisk person och en enastående politiker. Hon inspirerade många.

/Hans

1 tanke på “Mitt tack till er

  1. Tack själv Hans för dina otaliga möten med väljare och partivänner! Valet är avslutat men kampen går vidare inte minst mot de ”bruna” krafterna🌹🌹🌹

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s