Bloggen

Här bloggar Sörmlands socialdemokratiska riksdagsledamöter. Vi tror att det är viktigt att de medborgare vi företräder i riksdagen enkelt kan följa vårt arbete och utbyta tankar och idéer med oss, ställa frågor och kommentera våra förslag.

Det vi skriver här är våra personliga åsikter och funderingar. Vi tar alltså var och en ansvar för det vi skrivit.

Bloggen är under uppstart och kommer kanske genomgå förändringar den kommande tiden. Vi hoppas att du ska tycka att det är intressant att följa oss. Hör gärna av dig. Lämna en kommentar, ring eller maila. Bjud gärna in oss till ert företag, er verksamhet eller förening.    Vi svarar så fort som möjligt.

3 tankar på “Bloggen

 1. Hej Kamrater.
  Slott och koja är ju på tapeten mer än vanligt i dessa tider,speciellt oxå när vissa personer har svårt för att skilja på historia och historier.Min lilla fundering är vad ni tänkt med denna bild?skall ni flytta in?vill ni visa er makt,storhet eller vad ni vill åstadkomma?Det är dom små detaljerna som avgör ibland,denna bild talar om storhetstid,en drömmarnas värld eller 4 frågetecken,vart skall vi ta vägen?
  Mvh Conny

  • Hej Conny!
   Ja, det är ju inte helt tydligt varför vi har valt den här bilden så en helt relevant fråga.
   Dels är det en av få bilder på oss alla samlade men framför allt så står vi framför vackra Mälsåkers slott i Sörmland som riskerar att säljas. Vi har lagt en motion i riksdagen om att det borde behållas i statlig ägo och utvecklas till ett kunskapscentrum för konservering och restaurering av gamla byggnader. Här kan motionen läsas: http://www.riksdagen.se/Webbnav/index.aspx?nid=410&typ=mot&rm=2011/12&bet=Kr282
   Så därför denna bild. Inget storhetsvansinne eller drömvärld 😉 Men det borde kanske framgå tydligare.
   Mvh Sara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s