Caroline

Jag heter Caroline Helmersson Olsson och bor i Vingåker i Sörmland med min man Peter. Tillsammans har vi tre vuxna barn Emma, Sara och Adam.

För närvarande är jag riksdagsledamot och har min placering i utbildningsutskottet. Att få ägna mycket av min tid åt allt från förskola till forskning är verkligen ett privilegium ,och en stor utmaning för framtiden. Jag vill att Sverige ska fortsätta att utvecklas som en kunskapsnation och att alla människor ska få samma möjligheter till utbildning för att kunna förverkliga sina drömmar.

Mitt yrke är undersköterska inom äldrevården och det var där mitt politiska hjärta började slå från början. Jag tycker att det är viktigt att vi får vara de människor vi är, oavsett ålder. Jag engagerade mig fackligt i Kommunal direkt när jag klev ut i arbetslivet och jag är fortfarande en stolt och engagerad kommunalare. Det finns faktiskt ännu större anledning att förbättra arbetslivets villkor nu än när jag började jobba fackligt på 80-talet. Nu gör jag det från en politisk arena istället.

På min fritid ägnar jag mig åt politiken i Vingåker. Jag är ordförande för partiet i Vingåker och jag vill gärna vara med att utveckla Vingåker till en ännu bättre ort att bo, verka och leva i.

Kontakta mig gärna: caroline.helmersson.olsson@riksdagen.se

070-2878 449

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s