Partiledardebatten och en midsommarhälsning

IMG_2209

Igår avslutades mandatperiodens politiska debatt i riksdagen med en partiledardebatt. Debatten tydliggjorde hur fantasilös regeringen står inför de utmaningar verkligheten bjuder på. Mer av det man redan gjort i åtta år ska lösa problemen. Verkligheten visar fallande resultat i skolan, hög arbetslöshet och ökade sociala klyftor. De flesta inser att mer av samma ger mer av dessa symtom! Mikael Damberg tydliggjorde i sina inlägg vårt politiska alternativ med investeringar för framtiden genom bättre skola och utbildning, genom bättre näringspolitik och genom bättre arbetsmarknadspolitik.

Vill du se debatten i efterhand kan du göra det via denna länk:

http://www.riksdagen.se/sv/Debatter–beslut/Ovriga-debatter/Partiledardebatter/Partiledardebatt/?did=H1C120140618pd

Vi riksdagsledamöter kör slutrundan här nästa vecka och därefter åker vi alla till Almedalen. Nu gäller det för oss alla att under sommaren samla kraft för en hård arbetsinsats i augusti och september. Varje röst räknas. Europaparlamentsvalet är ett bevis på det, om alla partidistrikt hade fixat tjugo röster till hade vi behållit det sjätte mandatet. Lika många röster kan avgöra ifall Stefan Löfven blir statsminister.

10372509_10152431499866293_2096315650712767774_n

Glad midsommar! Ha det kul och ta igen dig och se till att samla krafterna i sommar för att ha ork att vinna den stora ”striden”.

/Hans

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s